Bugün, 28 Nisan 2024 Pazar

Havutça'nın yanındaki gizli kahraman Ersoy Koç

Havutça

Her başarılı milletvekilinin arkasında, onunla birlikte yürek yüreğe çarpışan, mücadele veren, gizli emekçiler de vardır. Onların bu büyük özverilerini de görmek ve takdirle karşılamak zorundayız. İşte bunlardan biri, CHP'nin başarılı Balıkesir Mille

Her başarılı milletvekilinin arkasında, onunla birlikte yürek yüreğe çarpışan, mücadele veren, gizli emekçiler de vardır. Onların bu büyük özverilerini de görmek ve takdirle karşılamak zorundayız. İşte bunlardan biri, CHP'nin başarılı Balıkesir Milletvekili Namık Havutça'nın yardımcı danışmanı olarak görev yapan ERSOY KOÇ'tur.
Önce, sevgili Ersoy Koç'u tanıtmak istiyorum, sizlere…
8 Ekim 1991'de, Ankara'da doğan Koç'un annesi ve babasının annesi Bandırma doğumlu. Liseyi, Ankara Atatürk Anadolu Teknik Lisesi'nde(Anadolu Teknik Bilgisayar) bitiren Ersoy, akademik kariyerini, Microsoft Bilişim Teknolojileri Akademisi Ağ Sistemi ve Yazılım Bölümü'nü bitirerek tamamladı. Ardından Adalet Akademisi'nin 2 yıllık hukuk bölümü mezunu olan Ersoy Koç, hâlen 4 yıllık Hukuk Fakültesi için Ankara Üniversitesi DGS sınav sonuçlarını bekliyor. Koç, 4 yıl, Ankara'da amatör olarak futbol oynayıp, 3 yıl ise tiyatro ile uğraştı.
Atıcılık ve keskin nişancılık eğitimi alıp, hâlen atıcılıkla ilgisini sürdüren Koç, bir yıl süreyle dövüş ve savunma teknikleri eğitimi aldığını, son bir yıldır da, zaman buldukça binicilikle uğraştığını vurguluyor. Ersoy'un hedefi, Bilişim Suçları Savcısı” olarak topluma, halka yararlı bir mülki amir olmak ve yaşamını insanlığa hizmete adamak. 
2009 yılındaki milletvekilliği genel seçimleri öncesi, propaganda döneminde, Namık Havutça'nın adaylığı sırasında kendisiyle çalışmaya başlayan Ersoy Koç, şimdi TBMM çatısı altında, Havutça'nın danışman yardımcılığı görevini başarıyla yürütüyor.
Gelelim, Ersoy Koç ile ilgili kişisel duygu ve düşüncelerime…Sevgili Ersoy, her şeyden önce son derece güler yüzlü ve çok çalışkan. Çok genç yaşamına karşın insanlarla diyalogları hem çok içten, hem de saygılı. Basınla ilişkilerinde hem samimi, hem de düzeyli. Bu arada, çok da yakışıklı ve karizmatik olduğunu söylemeden geçmeyelim. Gazeteciliğin içinden gelmemesine karşın en azından eli yüzü düzgün haber yazmasını, fotoğraf çekmesini de biliyor. Eh, daha ne olsun?
Milletvekili Namık Havutça'nın, bir çeşit eli-ayağı olan sevgili Ersoy Koç'u kutluyor, başarılarının sürekli olmasını diliyorum.       Haber : Önder Balıkçı


Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı